Hoe gebruik je een buttplug?
Anale seks, het blijft iets wat niet iedereen altijd maar even vanzelfsprekend vindt. Toch is het een hele leuke wereld om (samen) te ontdekken. In je eentje of mét iemand anders. De buttplug is ideaal voor de beginner. Wanneer je deze bijvoorbeeld draagt tijdens de seks, kun je orgasmes vergroten dankzij de zenuwen bij de anus die getriggerd worden. Klinkt fantastisch toch? Maar hoe gebruik je het nou eigenlijk?

Glij(middel) er maar op los!
Je anus produceert geen vocht, zoals je vagina dat wel doet. Het is dus belangrijk om veel glijmiddel te gebruiken om het zo comfortabel mogelijk te maken. Vul ook tussendoor aan met glijmiddel, zodat het goed vochtig blijft. Een glijmiddel op waterbasis is altijd goed.

Cobeco Anaal Glijmiddel op Waterbasis 250ml - bedplezier.nl

Cobeco Anaal Glijmiddel op Waterbasis 250ml

Fun voor 2
Als iemand met een vagina een buttplug draagt, kan hun partner ook een verschil in gevoel opmerken als ze hem penetreren. Door een buttplug in te brengen, wordt de hoeveelheid ruimte in het bekken verminderd, en als resultaat voelt de vagina strakker en meer gestructureerd aan. Dus of je partner nu een penis heeft, of je vagina stimuleert met zijn vingers, ze zullen merken dat je je een beetje anders voelt.

Buttplug M - bedplezier.nl
Buttplug M

Work it out!

Begin klein en voorzichtig. Ook met een buttplug is het belangrijk om klein te beginnen. Start altijd met een slanker en eenvoudiger model. Als je te snel te veel wilt, dan kun je misschien iets forceren of schrikt het af. Bouw lekker op, of koop bijvoorbeeld een trainingsset waarmee je verschillende groottes in huis haalt. Triple Spades Driedelige Buttplug Set - bedplezier.nl
Triple Spades Driedelige Buttplug Set

Doe onderzoek
Stel een vraag aan onze klantenservice als je ergens over twijfelt of advies nodig hebt. Wij willen alle vragen beantwoorden zodat je met onze toys zo veilig en plezierig te werk kan gaan! 

Realistische Penis Buttplug - bedplezier.nl

Realistische Penis Buttplug

Laat een reactie achter