Ze geeft me een knipoog, en bijt zachtjes op haar lip.

Auteur: denachtvlinder.com @seksx.verhalen 

"Vanavond is het zover. Zij en ik gaan uit en de kinderen blijven bij de oppas. Hoeveel ik ook van ze houd, soms wil ik even alleen zijn met mijn vrouw. Deze avond begon zo onschuldig en lief. Het is al een tijd geleden dat we samen weg zijn geweest en ik wil dat het perfect wordt. Ik houd van haar en wil haar laten lachen, dat ze zich helemaal kan ontspannen. Dat zij zichzelf helemaal kan laten gaan. Opgaan in het moment. Zoals we zo vaak deden, voordat ons leven compleet veranderde toen we ouders werden.

Ik heb me al gedoucht en heb me geschoren. Jij houdt van een zachte huid. Ik draag het luchtje wat jij zo lekker vindt bij mij. Mijn telefoon licht op, en ik kijk naar het scherm. Een app van Steven. Hij wil afspreken met mij. Nou maat, dat gaat ‘m vanavond echt niet worden. Terwijl ik hem dat app, zie ik vanuit mijn ooghoeken mijn vrouw Sophie naar beneden lopen. Bij elke traptree naar beneden, ruist haar lange rok over de trap.

Ik kijk naar haar en weer voel ik kriebels in mijn buik. Mijn vrienden sarren me wel eens, ik word regelmatig een loser genoemd omdat ik nog steeds verliefd ben op mijn vrouw. Maar ik kan er niets aan doen. Zij is het gewoon voor mij. Natuurlijk zie ik genoeg vrouwen om me heen, op mijn werk. Maar zoals mijn Sophie, is er niet één.

Ze loopt de laatste treden naar beneden en ik vind haar prachtig. Ze heeft de jurk aan die ik voor haar uitgekozen heb. Het is een rode lange jurk. Hij sluit mooi om haar lichaam heen. Sophie ziet mij kijken, ze buigt uitdagend naar voren om haar hoge hakken aan te doen. Ik kan zo haar mooi gevormde borsten zien, door het diepe decolleté.

Ineens vind ik het een goed idee om gewoon thuis te blijven en het bed in te duiken. Sophie wil dat (uiteraard) niet. Ze vraagt gespeeld geprikkeld waarom zij zich anders zo op heeft lopen doffen. Ze geeft me een dikke knipoog en voelt direct aan mijn kruis. Ze speelt met me. Op dat moment gaat de deurbel. Ik verman mezelf en doe de deur open voor de oppas.

We lopen naar de auto en ik kijk hoe naar haar. Ze heeft zo’n sexy manier van lopen. Een beetje voorzichtig op haar hoge hakken, haar meisjesachtige gegiechel. Ze speelt met een haarlok, die ze automatisch achter haar oor beweegt. Tevergeefs…deze lok is wild en valt weer terug voor haar gezicht. Sophie legt haar hand op mijn rug, zakt af naar mijn billen en knijpt er zachtjes in.

"Ze geeft me een knipoog, en bijt zachtjes op haar lip."

Sophie weet hoe ze me moet bespelen en ik vrees dat ik het lastig zal gaan krijgen vanavond. Het ene moment is ze mijn maatje, de moeder van onze kinderen. De vrouw die voor mij nog steeds de mooiste is. Het andere moment heeft zij zich opgemaakt en de tijd genomen om er op haar mooist uit te zien. Voor mij is ze is de meest sexy vrouw op de planeet. Op zulke avonden lijkt het wel alsof zij uit haar schulp kruipt. Ze laat dan een wilde kant van haar zien. Onwijs prikkelend.

Ik wil haar eigenlijk het liefste bespringen. Ze speelt met me. Ze lacht meisjesachtig maar intussen kust ze mijn nek en haar hand raakt mijn kruis aan. Oh wat ben ik een sukkel, daar zit ik dan. In de auto, met een flinke erectie. Sophie begint te lachen. Ze vindt het spannend om me helemaal gek te maken en dan weer afstand te nemen. Oké, als dit haar spel is, als zij hiervan geniet, doe ik mee. Maar oh…wat ben ik geil. De avond begint goed.

Het liefst wil ik haar meteen bespringen. Haar jurk uitdoen en haar nemen. Daar, in de auto. Ik wil haar voelen, haar warme huid op de mijne. Ik wil me in haar verdrinken

Even later zitten we in het restaurant. Ik moet me beheersen en ik spreek met mezelf af dat haar spel niet gaat werken bij mij. Onverstoorbaar kijk ik in de menukaart. In de hoop dat mijn verlangen naar haar iets af zal nemen. Ik mompel iets van:” De biefstuk lijkt me erg lekker”. Ik hoor geen antwoord en leg de kaart weer op de tafel. Sophie kijkt naar mij en speelt met een ijsblokje die ze uit haar glas gevist heeft.

Langzaam laat ze dit over haar lippen glijden. Terwijl ze mij uitdagend aankijkt, volgt haar tong de spoortjes van het ijskoude ijsblokje water die op haar lippen belandden. Voorzichtig, terwijl niemand kijkt, laat je het ijsblokje glijden over de bovenkant van je decolleté. Het is vrij warm in het restaurant en ik zie de waterdruppels tussen haar heerlijke borsten glijden.

Ik word nu echt bloedgeil. Wat doet ze met me? Ze brengt me in een trance. Een hitsige scène in een restaurant. Het is daar erg druk. Het liefst zou ik haar op de tafel gooien, haar rode jurk uittrekken en haar de seks geven waar we beiden zo naar verlangen. Mijn pik klopt onverbiddelijk in mijn broek. Ik wil haar, hier en nu.

Sophie kijkt diep in mijn ogen. Ze staat op van haar stoel en gaat naast mij zitten. Op deze manier is ze dichterbij me. Zo vlakbij, dat ik haar arm tegen me aan voel en haar parfum ruik. Ze buigt zich naar mij toe, en ze brengt haar mond dichterbij. Terwijl onze lippen elkaar raken, proef ik het ijsblokje. Dit ijsblokje streelde net nog haar mond en de bovenkant van haar borsten. De bedoeling was misschien wel om mij af te koelen. Dat was vrijwel kansloos.

Ik leg mijn hand onder de tafel op haar dijbeen.

We moeten voorzichtig zijn, het is hier druk en alle tafels in het restaurant zijn bezet. De ober komt langs om nogmaals een drankje te brengen. Hij blijft wat langer dan normaal bij onze tafel staan. Die ober bekijkt ons eens goed, en loopt daarna weer richting de bar.

Sophie pakt mijn hand, die op haar dijbeen ligt. Ze begint de binnenkant van haar dijen te strelen met mijn hand. Ik probeer haar slipje te bereiken, maar ze houdt mijn hand ineens tegen. Ze gaat wat verzitten, en beweegt op een bepaalde manier op haar stoel. Aangezien we zo dicht tegen elkaar zitten, is het geen enkele moeite om elkaar stiekem aan te raken. Onder de tafel.

Ik wil haar weer aanraken, en ik krijg wat zachts in mijn hand. Aan de overkant van onze tafel is de bar van het restaurant en we krijgen enkele blikken toegeworpen. Zullen ze wat in de gaten hebben? Terwijl ik doe alsof er niets aan de hand is, voel ik in mijn hand het zijden slipje van mijn vrouw. Ik voel het kant, ik voel ook dat het slipje een beetje nat is.

Mijn hart klopt in mijn keel, en ik word overmand door wellust. Ik ben niet de enige die opgewonden is aan de roze blosjes te zien op de wangen van Sophie. Mijn handen gaan weer onder tafel, en raken haar dijbenen aan. Nu ga ik meteen verder en raak haar poesje aan. Die heerlijk zacht en nat is. Ze sluit even haar ogen en kreunt zacht. Ik kan niet meer stoppen en ga door. Door met bewegen. Het is zo ontzettend hitsig om hier te zitten, terwijl niemand in de gaten heeft dat ik mijn Sophie aan het vingeren ben

Mijn pik is keihard terwijl ik haar poesje bewerk. Waar ik eerst zachtjes streelde zijn mijn bewegingen ruwer geworden. Sneller, harder. Sophie begint te zweten, en haar handen vinden mijn keiharde pik. Hij staat strak gespannen in mijn broek. Ze ritst mijn broek open, en bevrijdt mijn stijve lul. Ik onderdruk een kreun terwijl zij me begint af te trekken.

Ergens wil ik dit niet, ik bedoel…we zitten midden in een restaurant. Maar het lijkt alsof niemand het echt in de gaten heeft. Het is avond, de lichten zijn gedempt. Langer kan ik er niet mee bezig zijn. Mijn geilheid heeft het overgenomen en ik geef me over. Ik kruip onder de tafel, zogezegd om even wat te pakken van de grond. In die korte tijd kruip ik meteen tussen de benen van Sophie.

Ik wil haar proeven, moet haar likken, en begin wellustig te beffen. Mijn tong tegen haar lekkere, zachte, warme lipjes. Sophie trekt me weer naar boven, zodat ik weer zit op mijn stoel. Mijn hoofd lijkt te ontploffen. Zij kust me en kijkt me met glazige ogen aan. Ze geeft me een likje aan mijn oor. Voor mij een teken dat ze een orgasme gehad heeft.

Intussen trekt zij me af, onder de tafel. De spanning in mij bouwt zich verder op, en het duurt dan ook niet lang voordat ik explosief klaarkom. Een kreun moet ik onderdrukken. Ik geef een knipoog aan Sophie.

We proberen weer rustig te worden. Ietwat beschaamd neem ik een slok van mijn ijskoude glas wijn. Ik wenk de ober en betaal snel de rekening. Terwijl hij afrekent kijkt de charmante ober kijkt naar mij en mijn vrouw. Zijn blik blijft hangen op haar borsten en glimlacht zwoel…. "

Lees alle verhalen van de nachtvlinder hier -> denachtvlinder.com

Laat een reactie achter