"Een kreun ontsnapt uit mijn mond" #BedtimeStories

"Ik sta voor je deur, je doet open. Je ogen twinkelen en kijken gevaarlijk mijn kant op. In mijn onderbuik springt een en ander op, en ik besef dat het toch maar goed is dat ik me daarnet nog last-minute gedoucht heb. In de hal schop ik mijn schoenen uit en leun voorover om mijn omhooggeschoven broekspijpen glad te strijken. Mijn handen trillen, en ik kan niet wachten tot we voorbij de eerste formaliteiten van ‘hoi hoe gaat het’ zijn.

Maar ik had er niet op gerekend dat jij het nog veel minder hoog op hebt met formaliteiten dan ik. Je staat vlak achter me als ik wil rechtkomen en ik voel mijn billen tegen je heupen glijden. Mijn adem stokt. Je vingers oefenen een lichte druk uit op het stukje blote huid onder mijn T-shirt dat tevoorschijn is gekomen, of dat jij tevoorschijn hebt laten komen. Na je vingers volgt je hand en opeens duw je me tegen de muur aan, je lijf van vanachter tegen het mijne gedrukt. Mijn wang rust op het rimpelige behang, en ook je tweede hand heeft de weg naar mijn lichaam gevonden. Ik lach ondeugend en wrijf met mijn kont tegen je aan. Je drukt je lippen op de huid in mijn hals, terwijl je handen naar boven bewegen onder mijn T-shirt. Voor ik het weet, bereiken ze de sluiting van mijn bh en prutsen ze hem open. Je leidt mijn armen doorheen de bandjes, waarna het rode kledingstuk op de grond valt. Mijn hart klopt zo hard in mijn clitoris dat heel mijn schaamstreek ervan trilt, en het is alsof je het voelt, want je laat me mijn T-shirt aanhouden, maar je handen gaan onmiddellijk naar de voorkant van mijn broek. Je handen zijn behendig met de knop en de rits; in één twee drie ligt mijn broek naast mijn bh op de grond. Nu sta ik daar, en ik voel je handen twijfelen op mijn buik. Je penis duwt hard tegen de achterkant van mijn been, maar je bent nog niet klaar met me.

Met één hand onder mijn T-shirt rond mijn borst gelegd, sluip je met de andere mijn slipje in. Steeds harder kneed je de huid rond mijn tepels, terwijl je wijsvinger de eerste is die verdwaalt tussen mijn schaamlippen. Je voelt hoe nat ik ben en je grinnikt. ‘Stoute meid’, fluister je. En dan begin je met al je vingers alles daar te masseren en ik kreun tot er geen geluid meer uit mijn keel komt. Je steekt een eerste vinger in me en een tweede en een derde en laat nu ook je tweede hand naar beneden zakken om mijn clit verder onder handen te nemen. Ik wil mijn benen verder spreiden, maar je houdt me op alle mogelijke manier verder geblokt, wat maakt dat ik mijn opwinding nergens kwijt kan. Ik beweeg mee met je handen, alles van mijn lichaam duw ik tegen je aan. Steeds dieper ga je, steeds sneller beweeg je. Ik kom en ik kom en ik kom en… vlak voordat ik klaarkom, trek je je weg en draait me om, met mijn rug tegen de muur. Ik zie de pure lust in je ogen en hoor je zware adem. Mijn handen maken je broek los en nemen je stijve penis vast. Mijn slipje trek je naar beneden en mijn T-shirt trek je over mijn hoofd heen. Ik zie je twijfelen, of je me zou laten doen, maar ik denk dat je het niet meer aankan. Je neemt mijn handen vast, klemt ze boven mijn hoofd en je glijdt zomaar bij me naar binnen. Er ontsnapt een kreun uit onze monden op hetzelfde moment, maar we zijn allebei te druk bezig om het op te merken. Je hoofd druk je tussen mijn borsten, ze wippen tegen je aan terwijl je heupen me steeds harder tegen de mijne botsen, terwijl je penis in en uit me gaat. Nu kom ik wel, en jij ook. Mijn schoenen spuit je vol. Gelukzalig druk je een kus op mijn hoofd, en vraagt me hees ‘hoi hoe gaat het?’."

Geschreven door: Anoniem 

Wil je jouw spannende ervaring ook terug lezen op Bedplezier.nl en kans maken op een cadeaubon! Stuur dan een mailtje naar klantenservice@bedplezier.nl en wie weet staat jouw Bedpleziertje anoniem op de website en win jij een cadeaubon. 

2 reacties

DsWXlvMUpxOyHt

DsWXlvMUpxOyHt

GTzhRdQgf

UrWZGcdHkIx

UrWZGcdHkIx

gEMaxmBPVTG

Laat een reactie achter