Lust opwekkers, wat doet het en hoe werkt het?

Is je libido momenteel iets lager dan anders? Wil je graag bewuster kunnen genieten en meer energie hebben? Wij hebben een categorie vol producten, die jou graag een handje helpen. Wat heb je nou voor soorten en wat doet het? Bedplezier zette alles voor jou op een rijtje. 

Uitstellen
Je hebt verschillende producten die ejaculatie uitstellen, waardoor je het langer volhoudt. Masseer het in en geniet van een langdurige ejaculatie.
Producten: Retard Spray, Maxi Erect,

Stimulerend
Je hebt verschillende productie die een stimulerende werking hebben op de clitoris. Het verhoogt de gevoeligheid en elke aanraking voelt een stuk intenser. Klinkt heerlijk, toch?
Producten: Xtra Delight gel, Unisex, Clito Stimulerende gel, Nymphorgasmic  
Feromonen parfums
Voeg wat extra romantiek en sensualiteit toe aan je leven met parfums, gevuld met feromonen, zowel voor de man als vrouw. Dit parfum bevat feromonen, een natuurlijk lokstofje dat zeer aantrekkelijk is voor mannen en vrouwen. Wedden dat je ze van je af moet slaan?
Producten: Taboo parfums, Phero Spray,

Grotere erectie
Deze verzorgende penis crème of spray maakt het weefsel van de penis zachter en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor kan de penis meer volume krijgen en genieten jij en je partner van nog meer genot. De crème heeft een subtiele geur en voelt aangenaam aan. Gebruiksaanwijzing: breng wat crème aan op de penis en masseer dit stevig in. Herhaal dagelijks voor optimaal resultaat.
Producten: Erekta, Spray M, Gigamen, DEV

En zo zijn er nog veel meer producten die kunnen hebben bij het opwekken van meer lust, of er voor kunnen zorgen dat orgasmes intiemer zullen voelen en seks langer kan duren. Hier vind je alle producten: lust opwekkers.

2 reacties

ZjBdKsCoFS

ZjBdKsCoFS

oxhcEWAwyQ

UnmldocrPAMF

UnmldocrPAMF

egpADXwlO

Laat een reactie achter