Hoe houd je de dagen nu nog spannend en sexy?

Ojee, het is nu al een tijdje dat we allemaal zo veel mogelijk binnen moeten blijven. Er worden veel grapjes gemaakt over een nieuwe babyboom en het aantal zwangerschapstesten dat na het wc-papier dan ook wel uitverkocht zal raken. Heel leuk en aardig, maar hoe hou je het spannend of hoe kom je de eenzame dagen door? Wij hebben weer een aantal handige tips op een rijtje gezet, hier komen ze….

1. Lekker zelf experimenteren

Dit is een dingetje voor de singles onder ons maar ook voor de mensen die een relatie hebben. De number one rule voor orgasmes is: weten wat je lekker vindt! Het kan zijn dat je dit al weet en je al lang niet meer opzoek hoeft, maar wat nou als je een nieuw plekje vindt? De singles hebben het natuurlijk al helemaal zwaar, 1,5 meter is nou niet echt fijn wanneer je even lekker wil rollebollen met je fling. Doe eens gek en bestel een lekker speeltje of ga met je eigen vingers /handen aan de slag, zie het als een investering voor later ;).

2. Spelletjes
En dan natuurlijk geen ganzenbord of monopolie maar seks spelletjes, geloof me er zijn er honderden. Ga opzoek naar een leuk spel voor jou en je partner, het voordeel is dat het ook uitermate geschikt is voor mensen die niet tegen hun verlies kunnen want seks spelletjes kennen geen verliezers!  Zo eindigt je avond vast een stuk gezelliger dan met een potje kaarten of monopolie. 

3. Eten
Ik denk dat de meeste mensen hun favoriete uitje deze dagen de supermarkt is. Hierbij een gratis excuus om daar een extra tripje heen te maken. Het klinkt misschien een beetje gek maar je kan een hele leuke speelse avond beleven met eten. Kies iets wat je lekker vindt en lik of eet het van je partners lichaam. Vaak levert dit hilarische momenten op met toch een leuke voorzet naar meer.

4. Hulpmiddelen
Ik noem het maar even hulpmiddelen maar laat je stoute dromen uitkomen en koop die bondage set of ga voor die anale toy. You only live once en die seks bucketlist is er ook om af te strepen.

5. Datingsapps

Deze apps geven al aan een stuk meer aanmeldingen te krijgen tijdens deze periode maar dit is de ultieme tip om de eenzame dagen aan te kunnen en toch de anderhalve meter afstand te bewaren. Swipe een beetje naar links of naar rechts of begin een goed gesprek met degene die je aanspreekt. Zet je beste flirt technieken in en wie weet komt er na deze sombere periode wel een hele spannende date.

Laat een reactie achter