Kom je langs? #BedtimeStories

“Ik zag zijn naam na maanden weer tussen mijn meldingen verschijnen. Er stond alleen: ‘hoi’, maar ik wist waar dit heen ging. Een paar maanden geleden hadden we in vrede besloten te stoppen met onze avonturen, hij ging een serieuze relatie aan en ik wilde vooral geen gedoe. Ik besloot een berichtje terug te sturen en het gesprek was begonnen, shame on me.

Al snel kwam de verwachte vraag: ‘kom je langs?’ Ik antwoorde hier niet op, waarop hij zei dat zijn vriendin inmiddels zijn ex was geworden. Ik had zin en wist dat de seks met hem altijd goed was. Nadat hij me had verteld hoeveel zin in mij had, stapte ik in de auto. Snel reed ik langs de supermarkt voor een pakje condooms. Met het glijmiddel en een schone string in mijn tasje was ik op alles voorbereid.

Ik appte hem dat ik voor de deur stond en hij deed grijzend open. Veel praten doen we nooit, je kan ons beter vergelijken met twee magneten die aan elkaar vastklampen als ze elkaar zien. We gingen naar de slaapkamer waar het voorspel begon. Ik nam zijn piemel in mijn mond en begon hem te pijpen, ergens had ik de seks best gemist. Ik maakte zijn piemel vochtig met mijn mond door erop te spugen. Tijdens het aftrekken zette ik mijn geilste stem op en vertelde ik over hoe erg ik hem gemist had en hoe graag ik door hem genomen wilde worden.

Hij was inmiddels keihard, waarop ik achterstevoren op hem ging zitten en zijn piemel naar binnen voelde gaan. Ik liet mijn billen op en neer gaan, hij genoot hoorbaar en wilde van standje wisselen. Hij duwde me in doggy style en trok tegelijkertijd hard aan mijn paardenstaart. Hij stootte hard tegen mijn billen die mee trilden met zijn bewegingen. Hij liet mijn paardenstaart los en stopte zijn vinger tussen mijn billen terwijl hij doorging met de seks.

Ik voelde dat hij bijna kwam en wilde het nog even rekken dus besloot snel van positie te wisselen. Ik duwde hem op het bed en kroop bovenop, dit keer met mijn gezicht naar hem toe. Al zoenend begon ik mijn heupen te bewegen, hij bewoog mee en we gingen sneller en sneller. Ik kwam en vrij snel, daarna hij ook, buiten adem lagen we naast elkaar in bed. Al snel besloot ik te gaan douchen en ben ik weer verdwenen, in afwachting tot het volgende berichtje.”

Geschreven door: Anoniem 

Wil je jouw spannende ervaring ook terug lezen op Bedplezier.nl? Stuur dan een mailtje naar klantenservice@bedplezier.nl en wie weet staat jouw Bedpleziertje anoniem op de website! 

4 reacties

eQJAopYhSfkHBC

eQJAopYhSfkHBC

ZchVQDtpy

PwpJjFlqIWLzO

PwpJjFlqIWLzO

LIGRwpxUumkr

REaYpvdBVe

REaYpvdBVe

VXYZpfzFgRamLrSe

OzeKyMlhNYwkIuQ

OzeKyMlhNYwkIuQ

YeNutlprShPzGHif

Laat een reactie achter