"Ik als buurvrouw boven met hun zoon" #BedtimeStories

“Ik, een vrouw van in de 40 heb al vier jaar de beste seks ever met mijn onwijs leuke, stoere buurjongen. Toch kwam er vorige week een hoogtepunt, een climax, in deze vier jaar. We hadden het erover hoe het zou zijn als ik met de sleutel bij mijn buurjongen binnen zou komen en seks zouden hebben terwijl zijn ouders beneden zouden zitten. Super geil, ondeugend en spannend natuurlijk, maar je moet er wel flink lef voor hebben. Had ik deze lef?!

Vorige week, na veel WhatsApp verkeer overdag hadden we besloten dat ik ongezien maar naar zijn huis aan de overkant moest komen... Het is een straat waar iedereen elkaar flink in de gaten houdt, dus dat was extra spannend. Ik moest goed opletten dat ik niet gezien zou worden. Ik zou een seintje krijgen wanneer de kust veilig was, zodat ik sneaky en ongezien stilletjes naar binnen zou sluipen. Ik had wat lef nodig en mijn hart zat in mijn keel, terwijl ik probeerde ongezien te blijven. Yes! Het lukte om stilletjes naar boven te sluipen. De slaapkamerdeur ging op slot en zijn ouders zaten beneden. Ik moet zeggen dat het de beste seks ooit was. Het was zo geil, spannend en gedurfd om te weten dat zijn ouders beneden zaten en dat ik als buurvrouw boven seks had met hun zoon. We hebben dit nu een paar keer gedaan en het blijft heel spannend om niet gezien of gehoord te worden. So far, so good. Laat die zwoele zomeravonden maar komen!”

Geschreven door: Anoniem 

Wil je jouw spannende ervaring ook terug lezen op Bedplezier.nl en kans maken op een cadeaubon! Stuur dan een mailtje naar klantenservice@bedplezier.nl en wie weet staat jouw Bedpleziertje anoniem op de website en win jij een cadeaubon. 

3 reacties

mWxtucNPjvK

mWxtucNPjvK

IVpGMunHAFBdowKh

mWPayXtFQGqBe

mWPayXtFQGqBe

ekpjuaZSrnAgL

Arjen

Arjen

Een spannend verhaal. Had graag meer willen lezen van dit verhaal

Laat een reactie achter