Dit is waarom je rode lingerie wilt hebben!

Rood is natuurlijk een enorme sexy kleur, het staat voor liefde, passie, lust en seks. Wanneer je dus rood draagt als vrouw, voel je je automatisch al snel sexy, zo zit het ook met het dragen van rode lippenstift. De kleur rood maakt sexy!

Onderzoek heeft aangetoond dat het dragen van rode kleding vrouwen aantrekkelijker kan maken voor mannen. Aanschaffen die rode lingerie dus! Zo heb je ook het rode jurk-effect, een fenomeen waarbij mensen die rode kleding dragen als seksueel aantrekkelijker worden ervaren dan mensen die een andere kleur dragen. Zo zijn er verschillende wetenschappelijke onderzoeken gedaan, onder andere gepubliceerd in Psychology Today, waarbij onderzoekers mannen foto’s van vrouwen lieten zien en zij deze moesten beoordelen op aantrekkelijkheid. Dezelfde vrouw werd gekleed in het rood en blauw, maar toch vonden de mannen de vrouw met de rode outfit het knapst.

Vind jij rood te heftig? Begrijpelijk! Het is een kleur die veel aandacht trekt. Het belangrijkste met elke lingerie of kleding is natuurlijk dat jij je er comfortabel in voelt. Of dat nou rood, wit, zwart, grijs, blauw of wat voor kleur dan ook is! Toch een fan van rood? Dan zijn dit onze favoriete rode setjes:

  1. Show them curves you queen! - > Babydoll met Half Open Cups
  2. Liefelijk rood! -> Rosalyne Jarretelkorset  
  3. Met kanten details! -> Sweet Dreams Babydoll 
  4. Breng hem in verleiding! -> Savannah Body 
  5. Design met bloemen -> Sahara Body 

 

Laat een reactie achter