In een bruin café... #BedTimeStories

In een bruin café...
Wijn drinken tot onze ogen troebel worden en het buiten licht wordt, dat zijn de meest favoriete avondjes van mij en mijn scharrel. Dit was er weer zo eentje. Het was 2 uur middernacht en we waren nog maar als één van de weinige over in het café. 7 Merlot en een portie bitterballen per persoon verder werd de spanning steeds intenser. We stonden het punt om de kleren van elkaars lijf te scheuren en dit kon niet langer wachten. Het plan was om naar zijn huis te gaan, maar eenmaal in zijn tuin aangekomen kon ik het niet meer aan.

Hij duwde mij op de tuintafel en daar zoenden we, intens. Hij likte aan mijn oor en greep naar mijn borsten. De tuin was aardig privé, maar het idee om betrapt te kunnen worden, maakte het best spannend. Hij trok mijn T-shirt omhoog en ik dat van hem. We keken elkaar in de ogen en dat maakte met alleen maar meer geil. Ik ging zitten op de tuintafel en trok zijn broek open en naar beneden. Zijn handen waren overal op mijn lichaam, heerlijk. We hadden bijna handen te weinig, zo erg verlangden we naar elkaar. Hij haalde het condoom uit zijn broekzak en ik deed het bij hem om. Terwijl ik op de tuintafel zat duwde hij zijn penis in mij. De temperatuur die inmiddels aardig koeltjes was geworden buiten, brachten wij met een sneltrein omhoog. Het was snel, maar heerlijk. Het verlangen wat ervan af spatte bracht ons beide zo snel tot een hoogtepunt. Meer hadden we niet nodig. Ik zoende hem vluchtig en we spraken af elkaar weer snel te zien.

Geschreven door: Anoniem 

Wil je jouw spannende ervaring ook terug lezen op Bedplezier.nl en kans maken op een cadeaubon! Stuur dan een mailtje naar klantenservice@bedplezier.nl en wie weet staat jouw Bedpleziertje anoniem op de website en win jij een cadeaubon. 

2 reacties

kRfOVHtUu

kRfOVHtUu

JacKNVBXxiQ

oqRHXgGYMPSiJ

oqRHXgGYMPSiJ

sTtkcjqdLHD

Laat een reactie achter